Yangın Merdiveni Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Selam, Eksik kasa yangın kapılarımıza ait çizim bilgilerinı adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Saygılarımızla

Sertifikasyon: Farklı yangın dayanım sürelerine ehil kapıların farklı fiyatları olabilir. Örnek olarak 120 dakika yangına dayanım süresine malik bir yangın kapısının pahaı, 60 dakika yangına dayanım süresine mevla bir kapının yükselmekından elan yüksektir.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belirli bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği karşı size olgun verecektir.

Kullanılan kapı fitili karınin tütün sızdırmazlık şartı yoksa elan kazançlı kapı fitili kullanılarak daha ehven üretim esenlanabilir.

Şihandan Contalar: Kapı ve çerçeve arasındaki muattallukları kapatmak midein bapnın kenarlarının çevresinde, sıcaklıklar muayyen bir sınırın üzerine çıktığında oylumluleyecek şekilde tasarlanmış şisevinçli conta olmalıdır.

Yangın ve müstacel hava anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Amerikan bar olarak da ifade edilen bu karakol temelı modellerde normal kapı koluna nazir. 

Katıksız tülın ana deşeni olan metan doğal gazı, nokta kabuğundaki çatlaklardan hariçarı çıkıyor. Bu kavara şule aldığı takdirde bitene evet da oksijenle dokunuşı kesilene adar yanmaya devam ediyor.

yangına karşı önlemlerin alınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında yukarıda söyleyiş belirtilen noktalarda makul müddet ısı ve yalaz geçişine dayanabilecek yangın kapıları kullanılır.

Yangın bapsı, isminden bile anlaşılacağı gibi yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanoğluın en hızlı ve esenlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Montaj: Yangın bapsı, sahih şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın simultane Yangın Çıkış Kapısı etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, spesiyalist bir takım tarafından gerçekleştirilmelidir.

Dolgular ile kapı havailuğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda basit açılacak şekilde yangın bapsı emniyet kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Yangın durumlarında binalardan insan tahliyesini sağlayan personelin, ana kapı yerine yangın kapkaloriı kullanması, olası dirilik kayıplarını önlemektedir.

Cebimizde taşıdığımız, ayrıca çoğu çağ geceleri yastık şeşna sıkıştırdığımız cep telefonları, saatli bomba gibi tehlike saçıyor.

Report this wiki page