Bir İnceleme Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın yönetmeliğine yaraşıklı bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Başkaca, sertifikalı yangın kapısı fiyatları farklıdır. Bununla alay malay muamelat adımları genellikle şunları kucakerir:

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin ülke ve ambiyans şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Yangın kapılarının ivedi bir durumda ammaçlandığı üzere başarım göstermesini kurmak sinein tatminkâr kurulum, tertipli bakım ve rutin denetimler esastır ve yangının yıkıcı etkilerine karşı önemli bir müdafaaname hattı sağlamlar.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi güvenli ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yasa ve yönetmeliklere bakarak düzenlenen yangınla mücadele adımlarının tamamına hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın adına bütün projelendirme emeklemlerinizi can ve mal kaybınızın ortadan kalkması namına uyguluyoruz.

Yangın Bapsı Kilidi kapının resen kapanması ile yan yana devreye giren, ısı ve esrarın öteki tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Bapsı pıtrakı sıkıya kapanmaktadır.

Yangın bapsı, bir binada yangın çabucak kullanılan bir asayiş önlemidir. Ekseri yangın merdivenlerinde, acil çıkış noktalarında yahut yangınla savaşım ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve yangın sırasında alevlerin ve dumanın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

Yangın kapısı, yangına metanet derecesine bağlı olarak 30 ila 120 an ortada değkonuebilen önceden belirlenmiş bir süre boyunca Yangın Çıkış Kapısı yangın ve yamanın geçişine direnmek üzere tasarlanmış özel bir kapı düzenıdır. Bu kapılar çelik veya masif ahşap gibi malzemelerden dokumalır ve güçlü sıcaklıklara verilen kalmış olduğunda hoşgörülüleyen yangına dayanıklı contalarla donatılmıştır.

Bu noktada özellikle bile yapı sahiplerinin fazlasıyla izleme etmesi gereken yangın yönetmeliği konusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, mukteza düzenlemelerin bünyelması gerekmelidir. Aksi taktirde yangınlar çok bir küme insanoğlunun sevimli ve emtia kaybına da yolculuk harisabilir.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın veya herhangi bir ivedi hava anında insanoğluın binayı güvenle ayrılma etmesini esenlar. Antrparantez bina içinde oluşan kötü ve sıcaklığın dışarıya geçmesine köstek olur.

Kapı açıkken kendiliğinden kapanma mekanizması sebebiyle yangının başladığı taraftan zararlı etkileri engellediği ve merdiven kenarını etkilemeye devam etmiş olduğu bağırsakin emniyet marjı olarak da bileğerlendirilebilir. .

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Yalın şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara malik olan bir binası vardır.

Kaçış merdivenlerinin örek, tavan ve tabanında hiçbir üstıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 an dayanıklı duvar ve en az 90 zaman dayanıklı duman sızdırmaz kapı ile vesair bölümlerden ayrılır.

Report this wiki page